Tq Kak Atie. Suka betul baca blog Kak Atie sebab dari writing style tu terserlah sisterly attitude nya. Mungkin disebabkan saya sendiri tak ada kakak, saya cepat mesra dgn orang yg berpangkat kakak ni. Kat ofis pun, hampir kesemua best friends saya adalah yg berpangkat 'kakak'. Lagi satu sebab saya suka baca blog Kak Atie sebab resepi2nya yg npk sgt menyelerakan tp simple aje bahan2 dan cara membuatnya. Tak ada yg nak kena guna ramuan atau bahan pelik2 yg nak kena pi cari kat tempat2 tertentu saja. Tu yg best tu.
Again, tq Kak Atie sayang.
lagi best kalau kak atie masakan makanan dia yang sedap tu dan bagi makan free...he he he
ReplyDeleteAlahai, tkg masak nasi briyani nona klasik ni, kak kaz teringin nak makan nasi daging bidadarindu tau. Fizin kata sedap, nak ambik katering tu masak kat sini jauh sgt, tak larat nak bayar mileage pula nanti.
ReplyDelete