Tuesday, December 28, 2010

"Cinta" baru my hubby

Setelah lama mengidam, membelek, membaca semua review di internet dan fikir punya fikir, akhirnya my beloved hubby telah pun memiliki apa yg sgt2 diminatinya - iphone 4.
So sekarang Ibu, Wildan dan Wafriy dah jadi kekasih nombor 2 sebab Abah asyik dok belek iphone tu dari pagi sampai malam. Takpa, takpa, kasi chance lah kan, awal2 lagi ni. Kalau lagi sebulan Abah mcm tu jugak, Ibu, Wildan dan Wafriy kena lancarkan tunjuk perasaan lah nampaknya,hehe.

Setakat hobby sukakan gadget mcm ni, saya tak kisah. Janji suami sentiasa ada di rumah bersama saya dan anak-anak. Harap2 suami takkan 'terjebak' dgn latest hobby kebanyakan office mates kami sekrg iaitu main golf. Dahlah mahal, asyik kena tinggalkan anak isteri je kat rumah. Tak sanggup, tak sanggup.
Ehem, ehem... nanti birthday Ibu, Abah belikan iphone 5 ya.

5 comments:

  1. gaya pegang phone dah macam businessman nampaknyer...betul la tu...lepas nie main golf la pulak...he he he...

    ReplyDelete
  2. Kami ni otak cikgu je Bidadarindu, bukannya otak businessman mcm ada org tu. Tak payahlah, main golf tu hobi org kaya yg tak tak tau nak buat apa dgn duit dia.

    ReplyDelete
  3. guna iphone 3 jer...tu pun anak bagi...

    ReplyDelete
  4. Kira ok lah tu Kak Sharifah, Kaz ni pakai handphone biasa je.

    ReplyDelete
  5. Salam. Masih teringat memori bersama En. Norrizal sebelum era "touch screen". Masing2 berlawan hp yg dimiliki. Yang sorang memuji kehebatan Nokia, yang sorang lagi suka Siemens coz ada antenna. http://1.bp.blogspot.com/-0eLDlad-C7Q/T_sIE4iZ5DI/AAAAAAAAAJ8/J9l3-xxVif0/s1600/nokia+and+se.jpg

    ReplyDelete

What say you?